Schuttingen

Schuttingen

Schuttingen of tuinschermen zijn een essentieel onderdeel in je tuin. Zo geniet je beschut, veilig en zonder (directe) inkijk van je tuin. Ook houden ze ongenode gasten buiten. Voor elke tuin zijn schuttingen en schermen te vinden in hout, composiet, grindschuttingen of zelfs in aluminium.

Ontdek Hoogwaardig Tuinhout in Leiden, Zuid-Holland

Op zoek naar hoogwaardig tuinhout in Leiden, Zuid-Holland? Bij Sloos Tegels vindt u een uitgebreid assortiment van topkwaliteit tuinhoutproducten die uw buitenruimte transformeren tot een ware oase van schoonheid en functionaliteit.

Stijlvolle Schuttingen voor Privacy en Veiligheid

Onze schuttingen bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan uw tuin. Met materialen variërend van duurzaam douglas tot elegant hardhout, hebben we voor elk smaak en budget de perfecte oplossing.

Comfortabele Buitenverblijven en Veranda's

Op zoek naar een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven? Ontdek dan onze buitenverblijven en veranda's. Of u nu een gezellige zithoek wilt creëren of een plek om te dineren met vrienden en familie, onze buitenverblijven bieden de ideale setting.

Deskundig Advies en Uitstekende Service

Bij Sloos Tegels streven we ernaar om u de beste kwaliteit en service te bieden. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tuinhoutproducten voor uw behoeften. Bezoek onze showroom in Leiden en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Met Sloos Tegels wordt uw droomtuin werkelijkheid.