Kleur
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Vloertegels Betonlook

Vloertegels Betonlook

344 artikelen

Vloertegels betonlook

Een betonlook is een modern, industrieel en tijdloos ontwerp. Het is een van de meest populaire stijlen voor in het huis en heeft veel voordelen. Vloertegels in betonlook zijn de perfecte manier om een nieuw ontwerp aan te brengen in jouw woning. Op deze pagina bespreken we wat vloertegels in betonlook precies zijn, welke voordelen ze met zich meebrengen en wat de toepassingen zijn voor keuken, badkamer en woonkamer. 

Wat zijn vloertegels in betonlook?

Vloertegels in betonlook zijn keramische of porseleinsteentegels die eruit zien als beton. Ze worden vaak gebruikt om een modern, industrieel of tijdloos ontwerp toe te voegen aan de woning. Betontegelvloeren hebben dezelfde look als gewone betonvloeren, maar bieden meerdere voordelen.

Wat zijn de voordelen van vloertegels in betonlook?

Vloertegels in betonlook hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, zoals hardhout of laminaat. Ze zijn bijvoorbeeld duurzaam en kunnen tegen schokken, stoten en andere dagelijkse activiteiten standhouden. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en kunnen ze geïnstalleerd worden met minimale inspanning. Bovendien kan eenvoudig grout worden toegevoegd tussen de tegels om ruimtes af te sluiten.

Duurzaamheid en stijl 

Betonlook vloertegels bieden zowel stijl als functionaliteit. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen, maten en afwerkingen die kunnen worden gebruikt om het ontwerp van je kamer aan te passen. Ze zijn ook extra sterk, krasbestendig en bestand tegen zware slijtage door meubels, huisdieren en zelfs rondrennende kinderen. Deze duurzaamheid maakt ze tot een ideale keuze voor drukbezochte ruimtes zoals keukens of woonkamers. 

Eenvoudige installatie 

In tegenstelling tot gegoten beton dat gespecialiseerd gereedschap, vaardigheden en kennis vereist om goed te installeren, zijn betonlook vloertegels relatief eenvoudig te installeren als je het juiste gereedschap hebt. Ze worden geleverd in voorgesneden stukken die gemakkelijk op de vloer of muur kunnen worden gelegd met lijm of voegmiddel, afhankelijk van het gekozen type vloertegel. Bovendien kunnen ze snel worden schoongemaakt met een vochtige dweil of doek, waardoor ze zowel onderhoudsarm als stijlvol zijn!   

Kosteneffectief

Betonlook vloertegels zijn vaak kosteneffectiever dan andere soorten vloermaterialen door hun gemakkelijke installatie. Zoals eerder vermeld, vereist gegoten beton speciale apparatuur, vaardigheden en kennis die extra kosten aan je project toevoegen. Bovendien hebben deze vloertegels, omdat ze in voorgesneden stukken worden geleverd, geen extra materialen nodig zoals specie of mortel, wat de installatiekosten nog verder drukt. 

Afmetingen vloertegels betonlook

De vloertegels betonlook zijn in verschillende maten leverbaar, onder andere in:

  • 60x60
  • 80x80
  • 100x100
  • 120x120 (grote vloertegels betonlook)

Toepassingen

De betonlook vloertegels zijn populair voor in de woonkamer, badkamer of keuken

Betonlook vloertegels woonkamer

Wil je je woonkamer een moderne en stijlvolle make-over geven? Een manier om dat te doen is het installeren van betonlook vloertegels. Ze geven elke kamer een industrieel randje dat hem onderscheidt van de rest. Een ander leuk ding over betonlook vloertegels is dat ze er zijn in een verscheidenheid van stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat je er een kunt vinden die perfect past bij de inrichting van je woonkamer. Van strakke grijze porseleinen vloertegels tot meer rustieke opties, er is zeker iets dat je aandacht trekt.

Betonlook vloertegels badkamer

Plan je een badkamerrenovatie en voel je je overweldigd door de veelheid aan beschikbare opties? Heb je het gebruik van betonlook vloertegels overwogen? Betonlook vloertegels bieden een moderne, stijlvolle look die perfect is voor badkamers. Groot voordeel is dat ze waterdicht zijn, zodat ze niet worden beschadigd door water of vocht. Bovendien zijn deze vloertegels gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. 

Qua esthetiek kunnen betonlook vloertegels je badkamer een industriële chique uitstraling geven. Ze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden door hun strakke en moderne design-esthetiek die een unieke draai geeft aan de traditionele badkamerstijl. Met deze vloertegels kun je een tijdloos elegante uitstraling creëren. Bovendien maakt hun neutrale kleurenpalet ze een uitstekende keuze voor kleine badkamers, omdat ze helpen de illusie van meer ruimte te scheppen. 

Betonlook vloertegels keuken

Overweeg je jouw keuken te renoveren? Dan is een van de belangrijkste beslissingen die je moet nemen welk type vloer geschikt is voor je ruimte. Hoewel er verschillende opties zijn, worden betonlook vloertegels steeds populairder in moderne keukens. Betonlook vloertegels brengen een industriële sfeer in de keuken die zowel stijlvol als praktisch kan zijn. De matte afwerking geeft een unieke visuele textuur die dimensie en karakter toevoegt aan de ruimte. Deze vloertegels behouden ook goed hun kleur na verloop van tijd, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor keukens.

Vloertegels betonlook bij SLOOS Tegels Leiden

Bij SLOOS Tegels in Leiden vind je een groot aanbod vloertegels in betonlook. In de showroom en showtuin in Leiden van ruim 1200 m2 kun je volop ideeën opdoen voor je woning en tuin. Heel veel is op voorraad, dus de levertijd is meestal kort. Laat je inspireren en stel al je vragen over de vloertegels in betonlook bij onze showroom in Leiden.