Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder

Wandtegels

 

Wandtegels

Wandtegels zijn keramische tegels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op wanden. Ze worden vaak gebruikt in badkamers, keukens en andere ruimtes waar waterbestendigheid en duurzaamheid belangrijk zijn.

In verschillende stijlen en maten

Wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en patronen om aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen. Ze kunnen worden gecombineerd met vloertegels of andere wandafwerkingen om een uniforme uitstraling te creëren. Er zijn verschillende soorten wandtegels beschikbaar, waaronder keramische tegels, porseleinen tegels en glazen tegels. Elke soort heeft unieke eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke toepassingen.

Voordelen wandtegels

Het belangrijkste voordeel van wandtegels is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Vuil en vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek of een mild reinigingsmiddel. Bovendien zijn wandtegels duurzaam en gaan ze lang mee.

Wandtegels keuken

Wandtegels zijn een populaire keuze voor keukenwanden vanwege hun duurzaamheid en waterbestendigheid. Ze beschermen de wanden tegen waterspetters, vetvlekken en andere vuil- en vochtproblemen die vaak voorkomen in de keuken. Wandtegels voor de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en patronen om aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen. Ze kunnen worden gecombineerd met vloertegels of andere wandafwerkingen om een uniforme uitstraling te creëren. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de tegels bij het kiezen van wandtegels voor je keuken. Grote tegels kunnen een moderne uitstraling geven terwijl kleinere tegels een meer traditionele look hebben. Ook de kleurkeuze is belangrijk omdat dit kan helpen om een bepaalde sfeer in de keuken te creëren.

Keramische keuken wandtegels

Keramische tegels zijn een veelvoorkomende keuze voor wandtegels in de keuken vanwege hun duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. Porseleinen tegels zijn ook populair vanwege hun hardheid en weerstand tegen krassen en slijtage. Kortom, wandtegels zijn een ideale oplossing voor het beschermen van je keukenwanden tegen vuil en vochtproblemen. Er zijn veel opties beschikbaar die passen bij elke stijl en budget.

Wandtegels badkamer

Wandtegels zijn perfect voor badkamers omdat ze waterbestendig zijn. Je moet je geen zorgen maken over het feit dat ze beschadigd raken door water of andere vloeistoffen die op de muur terecht komen. Ze zijn ook bestand tegen schimmel en schimmelinfecties, wat erg belangrijk is als je een badkamer gebruikt met veel luchtvochtigheid. Bovendien voegen wandtegels esthetisch aantrekkelijke texturen en patronen toe aan elke ruimte die jouw badkamer zo veel sfeer geeft! 

Daarnaast is een wandtegel niet alleen praktisch, maar ook betaalbaar. Veel mensen denken dat het lastig en duur kan worden om te renoveren met behulp van wandtegels, maar dit is absoluut niet het geval. Er zijn veel verschillende soorten wandtegels verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en prijsklassen, dus er is iets voor iedereen! Of jij nu op zoek bent naar goedkope of duurzame opties - Je bent gegarandeerd dat je iets vindt dat past binnen het budget.  

Wandtegels toilet

Een toilet is niet compleet zonder de perfecte wandtegels. Ze kunnen een impact maken zodra je de wc binnenloopt! Wandtegels voor het toilet zijn er in allerlei kleuren, materialen en vormen, die volop mogelijkheden bieden om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, een matte of glanzende afwerking, wandtegels zijn een geweldige optie als het gaat om het verfraaien van je toiletruimte. Kies voor keramische tegels met ingewikkelde ontwerpen die kleine texturen en kleuren combineren om charme toe te voegen. Of probeer eens iets gewaagds door te kiezen voor glazen of stenen wandtegels die je toilet een nieuwe lift geven! Hoe je het ook besluit aan te kleden, wandtegels zijn een gemakkelijke manier om je wc op te laten vallen.

Wandtegels bij SLOOS Tegels in Leiden

Kortom, wandtegels bieden zowel functionele als esthetische voordelen voor het interieur van je huis of kantoor. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte, vorm, kleur en materiaalsoort bij het selecteren van de juiste wandtegel voor jouw project. Kom langs bij SLOOS Tegels in Leiden om ons ruime aanbod wandtegels te bekijken. Een van onze tegel experts helpt je graag met het uitzoeken van nieuwe wandtegels in Leiden. Zo hebben we onder andere: