Sloos Tegels

De showroom

In de showroom vind je tegels in alle kleuren, formaten en afwerkingen. Zowel op de vloer als aan de wand. In alle prijsklassen. Van kleine visgraadvloeren tot grote vloertegels in het formaat 120x120 cm. Zelfs complete wandplaten voor in de badkamer kun je zien. Tegels van natuursteen of keramiek in marmer, beton-, hardsteen- of houtlook, het is er allemaal. En het leggen of plaatsen? De vakbekwame medewerkers van Sloos Tegels regelen dit zodat je zorgeloos kunt uitkijken en genieten van je prachtige woonkamer, badkamer of sanitair.

De showtuin is net zo prachtig als de showroom. Aangelegd in 2022 door vakkundige stratenmakers. Tegels van keramiek en beton in alle denkbare formaten, diktes, kleuren en prijsklassen voor terras, oprit en tuinpad. Ervaar je toekomstige tuin door een virtual reality bril, blader rustig door onze magazines voor inspiratie of ontdek de oneindige combinaties tussen vloer- en wandtegels voor binnen of tuintegels en klinkers voor buiten.

Persoonlijk advies

Bij Sloos Tegels staat aandacht voor de klant voorop, altijd. Wij hebben of maken voor iedereen tijd. Wij vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven in wat je mag verwachten van een tegel, klinker of ander (tuin)gerelateerd product. Verschil in prijs vertaalt zich in verschil in kwaliteit. Bijvoorbeeld het aantal prints in keramiek, dikte van tegels, wel of geen voetcomfort en het formaat zijn hierin bepalend. Onze producten voldoen aan de hoogste standaard en zijn goed, beter of best.

Ons adres

Sloos Tegels
Admiraal Helfrichweg 1
2315 VC Leiden
Route berekenen

Contact

+31 (0)71-7113434
info@sloostegels.nl

Openingstijden
Ma         Gesloten
Di - Vr   08:00 - 17:00
Zat         09:00 - 17:00
Zon        Gesloten


 

Een impressie van de showroom