Natuursteen Tegels

Natuursteen Tegels

0 artikelen
Geen resultaten gevonden

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels worden gemaakt van een verscheidenheid aan natuurlijke stenen, zoals marmer, graniet en leisteen. Deze tegels worden veel gebruikt in interieurs en exterieurs om een unieke stijl of esthetisch plezier te bieden. Ze worden ook vaak toegepast in vloeren, muren, keukens, badkamers en andere oppervlakken. Natuursteen tegelsoorten kunnen op verschillende manieren worden gepolijst om de kleur en textuur van de steen te versterken voor een meer authentieke look.

Voordelen natuursteen tegels

Natuursteen tegels hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vloeropties. Ze zijn sterk en duurzaam, waardoor ze bijna oneindig te gebruiken zijn in huishoudens en grote bedrijven. Deze tegelsoorten hebben ook een uniek uiterlijk en textuur, wat leidt tot een chic uiterlijk. Bovendien is natuursteen weersbestendig, dus het zal niet vervagen door extreme temperaturen of voortdurende blootstelling aan zonlicht. Door deze voordelen zijn natuursteen tegels vaak de beste optie als je op zoek bent naar hoogwaardige vloerafwerking.

Toepassingen natuursteen tegels 

Natuursteen tegels kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Ze zijn ideaal voor het bekleden van muren, vloeren en aanrechtbladen in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Ze kunnen ook worden gebruikt binnenshuis, zoals in eetkamers, keukens, badkamers. Daarnaast kunnen natuursteen tegels worden gebruikt om buitenterrassen of andere oppervlakken aan te leggen die blootstaan aan elementaire weersomstandigheden.

Natuursteen tegels buiten 

Natuursteen tegels zijn een prachtige keuze voor buitenterrassen of andere oppervlakken die blootstaan aan weersomstandigheden. Het gebruik van natuursteen tegels buitenshuis heeft tal van voordelen. Deze duurzame materialen kunnen worden gecombineerd met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen om een unieke look te creëren die je tuin eruit doet springen. Bovendien zijn deze natuursteen tegels bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en wind, waardoor ze moeiteloos jarenlang hun schoonheid behouden.

Schoonmaken natuursteen tegels

Natuursteen tegels schoonmaken is een relatief eenvoudig proces. Om het beste resultaat te bereiken, moet jij regelmatig stof en vuil van de oppervlakken verwijderen met een zachte bezem of stofzuiger om krassen en slijtage te voorkomen. Voor het grondig reinigen van de natuursteen tegels, kan een mengsel gemaakt worden van lauw water en ontvettende zeep. Gebruik hiervoor een spons of microvezel dweil. Na elke reiniging kan het oppervlak opnieuw worden afgeborsteld met water en gezegend met een hoogwaardig sealer om de toplaag weer te herstellen.

Natuursteen tegels bij SLOOS Tegels Leiden

Kom langs bij onze showtuin en showroom in Leiden om het assortiment natuursteen tegels te komen bekijken. We vertellen je graag alles over de verschillende toepassingen, voordelen en geven je een advies op maat. Voor jouw nieuwe natuursteen tegels ben je op de goede plaats bij SLOOS Tegels in Leiden.