Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
Keramiek Natuursteenlook

Keramiek Natuursteenlook

1 artikelen
 

Keramische tegel natuursteen look

Een keramische tegel met natuursteenlook is een type vloertegel dat eruit ziet als natuursteen, maar gemaakt is van keramiek. Deze tegels bieden een hoop voordelen ten opzichte van traditionele steentegels, waaronder langere levensduur, beter onderhoud en lagere kosten. Bovendien hebben deze tegels meestal een hoge slijtvastheid en zijn ze bestand tegen water en schimmelgroei. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke look voor je vloer, dan is de keramische tegel in natuursteen look misschien wel iets voor jou.

Toepassingen keramische tegel natuursteen look

Met keramische tegels met natuursteenlook zijn er een aantal verschillende toepassingen:

Ten eerste kunnen ze worden gebruikt om muren of vloeren van badkamers, keukens en andere binnenruimtes te betegelen. Ze geven je ruimte een frisse uitstraling die tijdloos en stijlvol is.

Daarnaast kan het ook worden toegepast buitenshuis. Keramische tegels met natuursteenlook zijn de ideale keuze voor terrassen, opritten en andere buitengebieden, omdat ze meestal weinig onderhoud nodig hebben en bestand zijn tegen vocht, slijtage, schimmelgroei en extreme temperaturen.

Als laatste is het ook mogelijk om keramische tegels met natuursteenlook toe te passen in tuinen als een decoratief element dat eruit ziet als natuursteen maar vele malen duurzamer is dan dat.

Voordelen keramische tegels natuursteen look

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van keramische tegels met natuursteenlook. Ten eerste kunnen deze tegels langere tijd meegaan dan andere vloerbedekking zoals tapijt of hout..

Daarnaast behouden ze hun esthetische look door de jaren heen, waardoor je geen moeite hoeft te doen om hun glans en schoonheid te behouden. Bovendien hebben ze een slijtvastheid die hoger is dan veel andere vloerbedekking.

Ook hebben keramische tegels met natuursteenlook over het algemeen minder onderhoud nodig dan andere soorten tegels en ze bieden ook meer variatie in stijl. 

Keramische tegels natuursteen look bij SLOOS Tegels in Leiden

Kom langs bij SLOOS tegels in Leiden om het grote aanbod keramische tegels in natuursteen look te bezichtigen. Een van onze tegel experts helpt je graag verder. Veel van onze producten zijn direct leverbaar. We zien je graag op de Admiraal Helfrichweg 1 in Leiden voor inspiratie met het uitzoeken van jouw nieuwe keramische tegels in natuursteen look.