Kleur
Afmeting
Beton Tegels

Beton Tegels

1 artikelen
 

Betontegels

Betontegels zijn tegels gemaakt van beton dat in verschillende vormen, maten en kleuren kan worden gegoten. Ze worden vaak gebruikt als een duurzame optie voor het aanleggen van terrassen, patio's en tuinpaden. Betontegels bieden een lange levensduur, kunnen bestand zijn tegen slecht weer en hebben meestal een redelijke prijs. Bovendien is de afwerking variabel: je kunt fluweelzachte of ruwe tegels kiezen, afhankelijk van welk doel je wilt bereiken.

Voordelen betontegels

De voordelen van het gebruik van betontegels zijn talrijk. Ten eerste is het duurzaam en bestand tegen slecht weer en extreme temperaturen. Daarnaast is het relatief betaalbaar in vergelijking met andere materialen. Betontegels zijn ook eenvoudig aan te leggen, kunnen moeiteloos worden bewerkt en bieden eindeloze mogelijkheden voor ontwerpideeën. Tenslotte is beton praktisch onderhoudsvrij en heeft het niet veel nodig om mooi te blijven op de lange termijn.

Toepassingen betontegels

Betontegels hebben veel verschillende toepassingen in een tuin. Ze kunnen worden gebruikt als tegelvloer, zowel binnenshuis als buitenshuis. Buiten kunnen betontegels ook worden gebruikt om terrassen, patio's en tuinpaden mee aan te leggen. Andere populaire toepassingen voor betonnen tegels zijn wandbekleding, sierlijsten en bloemkomrandjes. Daarnaast biedt beton eenvoudig plaats aan mooie levendige lijnen en subtiele variaties in kleur of textuur die het oppervlak interessant maken voor tuinen.

Betontegels badkamer

Betontegels zijn een perfecte keuze voor badkamers. Ze voegen stijl toe aan het interieur en bieden eindeloze mogelijkheden qua kleuren, texturen en patronen van rustiek tot modern. Daarnaast zijn betontegels duurzaam, relatief betaalbaar en vereisen ze weinig onderhoud om mooi te blijven. Bovendien is beton makkelijk te bewerken, waardoor jij gemakkelijk de juiste afmetingen en vorm kunt creëren. In combinatie met andere materialen zoals natuursteen of keramiek kan beton ook een unieke look creëren in uw badkamer.

Betontegels tuin 

Betontegels zijn een ideale toevoeging aan tuinruimtes vanwege hun vele voordelen. Ten eerste hebben betontuintegels een sterk, duurzaam materiaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast biedt beton flexibiliteit in kleur, textuur en patroon variërend van rustiek tot modern, waardoor het ideaal is voor zowel moderne als traditionele tuinen. Ook weerstaat beton vocht en slijtage beter dan andere materialen zoals hout of steen. Betontegels in de tuin verhogen ook de veiligheid door kantelende stappen in tuinen te voorkomen.

Kleuren betontegel

Betontegels komen in een verscheidenheid aan kleuren voor. Van neutrale tinten zoals wit, beige en grijs tot heldere accenten van rood, blauw en geel. Daarnaast worden er steeds meer unieke tonen gecreëerd zoals mintgroen, lavendelblauw en diepzwart. Er is voor elk interieur een passende betontegel te vinden!

Betontegels bij SLOOS Tegels Leiden 

Voor betontegels kun je terecht bij SLOOS Tegels in Leiden. Wij hebben een groot assortiment betontegels en veel is direct leverbaar. Kom het ruime aanbod binnen en buiten tegels bekijken in onze showtuin en showroom. Een van onze specialisten in Leiden helpt je graag met een advies op maat voor jouw nieuwe betontegels.