Beton Klinkers

Beton Klinkers

0 artikelen
Geen resultaten gevonden

Beton klinkers 

Beton klinkers zijn een veelvoorkomend materiaal voor bestrating. Ze worden gemaakt van beton en staan ​​bekend om hun duurzaamheid, schoonheid en verschillende vormen en kleuren. Beton klinkers kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zoals in patio's, opritpaden, voetpaden of tuinpaden. Ze bieden ook functionaliteit door middel van drainage, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn in erg natte delen van jouw tuin.

Voordelen beton klinkers

Beton klinkers kennen enkele voordelen, zoals:

  • Duurzaamheid en slipvastheid 
  • Weinig onderhoud 
  • Relatief lage kosten 

Duurzaamheid en slipvastheid 

Beton klinkers zijn uiterst duurzaam en kunnen tot 25 jaar meegaan als het goed wordt aangelegd en onderhouden. Bovendien is dit type bestratingsmateriaal slipvast, waardoor het een ideale keuze is voor buitenruimtes die nat kunnen worden door regen of sneeuwval. Deze eigenschap zorgt ervoor dat jouw buitenruimte veilig blijft, zelfs in natte omstandigheden. 

Weinig onderhoud 

Beton klinkers vergen zeer weinig onderhoud om er na verloop van tijd goed uit te blijven zien. Om de betonnen klinkerbestrating er als nieuw uit te laten zien, hoef jij alleen maar af en toe te vegen of af te spuiten met een tuinslang. Als je het oppervlak uitgebreider wil reinigen, kan je een milde reinigingsoplossing gebruiken die jij met een zachte borstel of doek aanbrengt. Dit mag echter alleen worden gedaan als het nodig is. Te veel reinigen kan het oppervlak van de beton klinkers na verloop van tijd beschadigen.  

Lage kosten 

Een ander voordeel van beton klinker bestrating zijn de relatief lage kosten in vergelijking met andere soorten bestrating zoals natuursteen of baksteen bestrating. De kosten per vierkante meter hangen af van de grootte van het gebied dat wordt bedekt. Beton klinkers zijn een betaalbare optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame maar aantrekkelijke manier om hun buitenruimte te verbeteren.

Toepassingen beton klinkers

Beton klinkers worden veel gebruikt voor verschillende toepassingen die de landschapsuitstraling van jouw huis kunnen vergroten. Ze worden vaak gebruikt om patio's, opritpaden, voetpaden en tuinpaden te creëren, maar kunnen ook als decoratie in bloembedden of andere tuinontwerpen worden gebruikt.

Beton klinkers bij SLOOS Tegels Leiden 

Bij SLOOS Tegels in Leiden hebben we een ruim assortiment beton klinkers. Kom eens langs bij onze showtuin om inspiratie op te doen. We hebben verschillende kleuren, patronen en soorten beton klinkers in ons aanbod. Van dikformaat tot waalformaat. We zien je graag in Leiden voor inspiratie en advies voor jouw nieuwe beton klinkers.